fbpx

Zeven Zekerheden

Een zorgeloze klantreis: van oriëntatie tot aflevering...

Zeven zekerheden

Persoonlijk

Een goed gevoel door persoonlijke aandacht en service.

 

Wij geven graag een goed gevoel door persoonlijke aandacht en service. Zo zijn wij bereikbaar via de telefoon, mail, sociale media en whatsapp. En zijn we 6 dagen per week geopend en kan er op afspraak worden afgesproken buiten de openingstijden. Zo passen wij ons altijd aan en kunnen we voldoen aan uw wensen. En kunnen we snel en persoonlijk u te woord staan.

Ambiance

Een gemoedelijke sfeer.

Een auto kopen doe je niet elke dag, en is daarom ook een spannende aankoop. Bij het Autohuis van Koole ontnemen we u deze spanning en maken we er een feestje van. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een fris drankje bespreken we graag met u hoe u, de aankoop het liefst heeft. Benieuwd? Kom een keer langs in onze showroom in Fijnaart en ervaar het zelf!

Kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg.

Bij het Autohuis van Koole staan altijd keurig onderhouden kwaliteitsauto’s met een perfecte historie, altijd met geldige APK en helemaal nagekeken. We werken samen met verschillende dealers en autobedrijven en gebruiken deze hoge kwaliteitseisen voor al onze auto’s. Daarnaast kiezen we altijd voor de luxe uitgevoerde varianten, zodat u optimaal kan genieten van uw auto.

Spic en span

Auto’s met nét dat beetje meer.

Onze auto’s worden altijd van binnen en buiten schoongemaakt, gepolijst en nagekeken. We laten een onafhankelijke garage het onderhoud van de auto’s doen om zo de auto te kunnen leveren volgens de voorgeschreven fabrieksstandaarden. Zo bent u verzekerd van een auto die helemaal klaar is voor de Nederlandse weg,

Gevonden

Wie zoekt zal vinden.

We zoeken dagelijks naar uw nieuwe auto, bij ons kan dat een nieuwe auto zijn met fabrieksgarantie, de klassieker van uw dromen of het werkpaard dat uw werkdag een stuk aangenamer maakt. U bent van harte welkom in onze showroom om een kijkje te nemen. Tussen al onze pareltjes niet uw wagen gevonden? Geen probleem wij zoeken stad en land af voor een auto die aan al uw wensen voldoet.

Geen fratsen

Als een occasion bij ons staat, is hij goed.

Wij leveren alleen auto’s met een waterdichte onderhoudshistorie. Dit doen wij omdat wij u als klant tevreden willen zien voor maar ook zeker na de aankoop. Zo bieden wij u zekerheid over de geschiedenis van de auto door deze op voorhand te controleren en te checken in het systeem. Daarom kunnen wij met trots zeggen: Staat de auto bij ons, dan is hij goed.

Garantie

Wij houden van verrassingen, maar niet als het om auto’s gaat.

Wij weten dat de auto’s die bij ons staan goede auto’s zijn en dit is in het verleden vaker bewezen. Daarnaast komt het vaak voor dat onze auto’s nog onder de fabrieksgarantie vallen. Maar zoekt u meer zekerheid? Dan hebben wij Autotrust Garantie pakketten van 6, 12 of 24 maanden om u met extra zekerheid de weg op te sturen.

Onno Koole

Verkoper / Eigenaar

7 Zekerheden om zorgeloos te genieten van uw nieuwe auto.

  1. Persoonlijk
  2. Ambiance
  3. Kwaliteit
  4. Spic en span
  5. Gevonden
  6. Geen fratsen
  7. Garantie
Copyright Autohuis Koole © 2023.
× Hoe kan ik je helpen?