fbpx

Kennismaken met Autohuis Koole

De afgelopen jaren hebben we een zeer goede naam opgebouwd in het segment van jonge gebruikte auto’s.

Ons aanbod is veelal afkomstig van de eerste eigenaar en bijna altijd voorzien van een perfecte onderhoudshistorie. Veelal vindt u bij ons de luxere auto’s met veel opties: auto’s met net dat beetje meer (aan uitrusting en/of pk’s). De auto’s zijn bereden door mensen met een voorliefde voor aparte auto’s en zijn ook als zodanig gekoesterd. Dat ziet u terug in de staat waarin de auto’s verkeren en de wijze waarop deze aan u worden gepresenteerd.

 

Wie zich bewust is van stijl en klasse en waarde hecht aan een scherpe prijs kwaliteit verhouding moet beslist een bezoekje brengen aan onze showroom. De koffie wordt vers gezet!

Ook vindt u bij het Autohuis van Koole leuke auto’s uit het middensegment met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook leveren wij nieuwe auto’s van o.a. de merken Audi, BMW, Maserati, Landrover en Porsche. Uiteraard met de volledige fabrieksgarantie van het betreffende merk.

 
Volg ons

Gewoon doen

"
De emotie van je droomauto, die moet je vóelen...

Maak een proefrit!

8

jaar

ervaring

0
kopjes verse koffie
50
uitgebrachte offerte's
0
auto's verkocht

Ons team

  • Neusje voor auto's met nét een beetje meer.
  • Uitgebreid netwerk van inkoop
  • Advies in financiering, verzekering en consignatie.

Veelgestelde vragen

Autohuis Koole biedt verschillende aflever- en garantiepakketten. De pakketen bovenop de standaard aflevering zijn voorzien van AutoTrust garantie.

Natuurlijk! Wij komen graag met uw droomauto uit onze voorraad bij u op locatie voorrijden. 

Wij bieden diverse mogelijkheden tot financieren van uw droomauto middels diverse vertrouwde maatschappijen.

Kopen op afstand is mogelijk bij Autohuis Koole, wij verwijzen u graag naar de pagina online uw auto kopen voor het stappenplan.

In overleg zijn altijd mogelijkheden om, in samenwerking met regionale garages, onderhoud, verbeteringen of aanpassingen te doen. Neem gerust contact op!

Tijdens de reguliere openingstijden bent u zonder afspraak welkom. Maar buiten openingstijden (ook ‘s avonds) ontvangen we u ook graag op afspraak als dat gewenst is.

Staat uw droomauto niet in onze voorraad? Wij zoeken graag met u mee en hebben vaak diverse ingangen in ons netwerk om juist die ene speciale auto voor u te vinden.

Via de homepage kunt u zich inschrijven voor de Autohuis Koole nieuwsbrief.

× Hoe kan ik je helpen?