fbpx

Leasing

Autohuis Koole biedt passende leaseoplossingen voor iedereen. Of u nu particulier, startende ondernemer of wagenparkbeheerder bent.

Private lease

Als particulier zonder zorgen en voor een vast maandbedrag autorijden? Dat kan met onze private lease abonnementen voor nieuwe of jong gebruikte auto’s. Zo hoeft u zelf niet langer in de aanschaf van een auto te investeren maar betaalt u alleen voor het gebruik. Bijna alle kosten zijn inbegrepen, u hoeft alleen nog maar te tanken (of op te laden). Wij informeren u graag over de scherpe tarieven, looptijden en voorwaarden.

Zakelijke lease

Ook voor ondernemers biedt Autohuis Koole passende leaseoplossingen! Een veel gekozen leasevorm is financial lease, waarbij de auto vanaf het begin uw eigendom is. Dit brengt fiscale voordelen met zich mee. Zo kunt u bijvoorbeeld de btw direct terugvorderen.

 

Extra aflossen, een aanbetaling doen of een slottermijn opnemen, er zijn vele mogelijkheden om het leasebedrag te verlagen. Wij informeren en adviseren u graag bij het aanvragen van een offerte.

Contactformulier

Meer weten over leasing? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar op 0168 785637.

    Autohuis Koole. Een sterke naam in jonge gebruikte auto’s met nét dat beetje meer.
    Copyright Autohuis Koole © 2023.
    × Hoe kan ik je helpen?