Maak kennis met het Autohuis van Koole

Passie voor auto’s met net dat beetje meer

De afgelopen jaren hebben we een zeer goede naam opgebouwd in het segment van jonge gebruikte auto’s veelal afkomstig van de eerste eigenaar en bijna altijd voorzien van een perfecte onderhoudshistorie.

Veelal vindt u bij ons de luxere auto’s met veel opties: auto’s met net dat beetje meer (aan uitrusting en/of pk’s). De auto’s zijn bereden door mensen met een voorliefde voor aparte auto’s en zijn ook als zodanig gekoesterd. Dat ziet u terug in de staat waarin de auto’s verkeren en de wijze waarop deze aan u worden gepresenteerd.

Aanbod

Ook vindt u bij het Autohuis van Koole leuke auto’s uit het middensegment met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook leveren wij nieuwe auto’s van o.a. de merken Audi, BMW, Maserati, Landrover en Porsche. Uiteraard met de volledige fabrieksgarantie van het betreffende merk.

Onze service is uniek, wij staan dan ook voor de mobiliteit van onze klanten. Wie zich bewust is van stijl en klasse en waarde hecht aan een scherpe prijs kwaliteit verhouding moet beslist een bezoekje brengen aan onze showroom. De koffie wordt vers gezet!

Bekijk het aanbod

Verstandig financieren van uw nieuwe auto?

Via ons kunt u zaken doen met de Ribank of De Auto Financier.

Uw nieuwe auto voordelig verzekeren?

Daarnaast kunt u via ons ook goedkoop en eenvoudig uw auto verzekeren.